C.G.Carlssonin sukuseura

spacer

spacer

spacer

Haku:

C.G. CARLSSONIN SUKUSEURAN VUOSIKOKOUS JA 25- VUOTISJUHLA 20.5.2017 Kokoushotelli Linnasmäessä, 

Osoite Lustokatu 7, 20380 Turku (http://www.linnasmaki.fi/)

 

Ympäri käydään ja yhteen tullaan – niinhän sanotaan. Kohta on kulunut vuosi edellisestä tapaamisestamme Tuusulan Gustavelundissa ja nyt on uuden kutsun aika. Olemme valmistelleet tapaamisemme Turkuun.

OHJELMA alkaa ilmoittautumisella klo 10.30. Vuosikokous on klo 11, lounas klo 12 ja 25- vuotisjuhla klo 13 alkaen ja tämän jälkeen vielä kiertoajelu noin klo 15.30 eteenpäin.

Juhlassa Marc Baumann kertoo Carlssonin suvusta Ruotsissa, Kalevi Malminen Lindénin ja Päivi Hannikainen Hovilan sukuhaaroista Turun seudulla. Välissä on musiikkia, yhteislaulua ja päälle arpajaiset.

KIERTOAJELULLE osallistumisesta ilmoitetaan ilmoittautumisen yhteydessä. Ajelun hinta on 10€. Varaamme oppaan hyvän tunnin mittaiselle ajelulle.

ILMOITTAUTUMINEN JA OSALLISTUMISMAKSU 8.5.2017 MENNESSÄ.

Ilmoittaudu Virve Nikulalle sähköpostilla (virve.nikula@iki.fi) tai puhelimella 0400 414 412. Kerro ilmoittautumisen yhteydessä osanottajien nimet ja mahdolliset ruokarajoitteet sekä osallistuminen kiertoajeluun.

OSALLISTUMISMAKSU on 32 € ja 4-12 v lapsilta 12,50 €. Kiertoajelu maksaa 10€/henkilö. Osallistumismaksuun sisältyy lounas buffetpöydästä ja päiväkahvi. Maksut maksetaan C.G. CARLSSONIN sukuseura ry:n tilille: FI24 2009 1800 0050 22. Kirjoita viestialueelle osanottajien nimet.

Muistathan kysyä sukulaisia yhteiselle kevätretkelle. Sähköpostittomat ovat saaneet kutsun kirjeessä ja itse voit tarkistaa tiedot kotisivujen Värjärimestarin Sanomasta (www.cgcarlsson.fi)

Sukuseuran Hallitus toivottaa sinut tervetulleeksi

AJO-OHJE: Helsingistä tultaessa erkaannutaan moottoritieltä ohikulkutielle Naantalin suuntaan (E18). Tampereen ja Porin suunnasta samalle tielle (E18) Helsinkiin päin. Aura/Orikedon risteyksestä käännytään Orikedon suuntaan Vanhalle Tampereen tielle. 1,5 km liittymän jälkeen on oikealla Orionin tehdas. Risteyksestä käännytään vasemmalle Hamaronkadulle (Linnasmäen viitta). Seuraava katu vasemmalle on Lustokatu. Kadun päässä on Linnasmäen parkkipaikka. PS. Jos ajat moottoritietä Turkuun asti on TYKSin sairaalan kohdalta noustava Hämeentielle ja sieltä Halisten kautta Maarian kirkolle, josta käännytään oikealle Vanhalle Tampereen tielle jne.

spacer

spacer

 

SUKUSEURAN TUNNUKSET

Sukuvaakuna pinssien ja viirien tilaukset:
Pinssin hinta: 6 euroa
Viirin hinta: 35 euroa
Hintoihin lisätään postituskulut.

Seuran pankkitili:
FI45 1783 3000 0274 53
Tilausosoite:
mauri.ruotsalainen(a)gmail.com

spacer

Kirjautuminen jäsensivustolle:

spacer

 

Toimituskunta

Yhteydenotot

Sukututkimusrekisteriseloste

    C.G.Carlssonin sukuseuran vaakuna
   

C.G.Carlssonin Sukuseura R.y.

Kivirannankatu 15

FI-53952 Lappeenranta

 

spacer