C.G.Carlssonin sukuseura

spacer

spacer

spacer

Haku:

C.G.Carlssonin sukuseura

Tervetuloa C.G. Carlssonin 25 -vuotiaan sukuseuran sivustolle tutustumaan esi-isäämme Carl Gustafiin ja vaimoonsa Karoliina Vilhelmiina Carlssoniin.

Ruotsista vuonna 1838 Jokioisiin muuttanut Carl Gustaf asettui vuonna 1852 Tammelaan. Vaimokseen Carl Gustaf löysi Lohjalla syntyneen Karoliina Långströmin. Carl Gustaf elätti perheensä Forssan puuvillatehtaan värjärimestarina ja maanviljelijänä. Perhe, johon kuului 13 lasta, eli Forssassa , Tammelan Torron ja Hykkilän kylissä. Osa suvusta vaikuttaa edelleen omalla synnyinseudullaan.

Sukuseura

Vuosikokouksen peruutus

Sukuseuramme C.G. Carlssonin sukuseura ry:n kesäkuun 6. päiväksi 2020 suunnitellut Vuosikokous ja Kesätapaaminen Rengossa perutaan koronatilanteen vuoksi. Tarkoituksena on pitää kokoontua syksymmällä. Siihen kutsumme jäseniä kirje - ja sähköpostilla, kun voimme kokoontua. Kertokaa peruuntumisesta myös sähköpostittomille ukulaisillenne. Terveyttä ja iloista kevään ja kesän odotusta teille kaikille.

C.G. Carlssonin sukuseuran hallitus

Värjärimestarin sanoma 2020

Värjärimestarin sanoma 2020 on julkaistu. Sen pääset lukemaan alla olevaa linkkiä. 

Värjärimestarin sanoma 2020

 

Jäsenkirje 2018

Tässä viime syksyinen jäsenkirje.

PDF-muodossa

Word-muodossa

Sukukirja saatavilla

Haaveemme, saada C.G. Carlssonin sukuseuran kirja painetuksi, on toteutunut. Kirjan ensimmäinen painos oli ensimmäistä kertaa saatavilla 2013 kesätapaamisessamme, joka pidettiin 15.6.2013 Forssassa ravintola Vanha Värjärissä, joka on vanhan puuvillatehtaan alueella.

Kirja sisältää tarinoita esi-isästämme ja -äidistämme Carl Gustaf ja Karoliina Carlssonista sekä ajasta, jolloin Carl Gustaf tuli Suomeen Ruotsista ja sukuseuran 20-vuotisesta toiminnasta. Pääpaino on kuitenkin Carlssonin perheen jälkeläisten elämässä eri puolella Suomea.

Lue lisää kirjasta

 

spacer

spacer

 

SUKUSEURAN TUNNUKSET

Sukuvaakuna pinssien ja viirien tilaukset:
Pinssin hinta: 6 euroa
Viirin hinta: 35 euroa
Hintoihin lisätään postituskulut.

Seuran pankkitili:
FI45 1783 3000 0274 53
Tilausosoite:
paivi.hannikainen(a)gmail.com

spacer

Kirjautuminen jäsensivustolle:

spacer

 

Toimituskunta

Yhteydenotot

Sukututkimusrekisteriseloste

    C.G.Carlssonin sukuseuran vaakuna
   

C.G.Carlssonin Sukuseura R.y.

Kivirannankatu 15

FI-53952 Lappeenranta

 

spacer