C.G.Carlssonin sukuseura

spacer

spacer

spacer

Haku:

Hyvät Carlssonilaiset – sukulaiset, marraskuussa 2018

Ihana kesä ja syksy ovat takana. Puiden värikkäät lehdet on korjattu pihoilta ja katujen varsilta. Muuttavat hanhet huutelivat jo hyvästinsä ja muistuttivat meitä tulevasta talviajasta. Kesän hyviin muistoihin kuului myös sukutapaamisemme Nurmijärvellä, todellisessa kulttuurimaisemassa. Palojoen työväentalolla kuulimme pitäjän suuren pojan, Aleksis Kiven, runoja ja lauluja, nautiskelimme paikallisen emännän pitopöydän herkkuja ja mietimme yhdessä sukuseuran tulevaisuutta. Aivan naapurissa oli Kiven kotitalo ja siihenkin tutustuimme ja lopuksi kiipesimme Taaborinvuorelle kesäteatteriin. Todellinen kulttuuripläjäys! Ja ihana lämmin kohtaaminen sukulaisten kanssa.

VÄRJÄRIMESTARIN SANOMA 2018 syntyi 14 kirjoittajan ja Aarre Tuomiston voimin tänä vuonna. Kiitokset teille kaikille. Ensi vuoden lehden kokoamisen aika on nyt alkanut. Toivoisimme kirjoituksia erityisesti alkutuotannossa ja yrittäjinä toimivilta sukulaisiltamme. Toinen teema voisi olla sukutapaamiset/ serkkutapaamiset viime vuosina. Kuten olette huomanneet, kirjoitusten muoto ja tyyli on vapaa – siis kertomaan ja kirjoittamaan. Kirjoitusten tulisi olla minulla tammikuun lopulla kuvineen. Mielellään sähköpostilla, kirjepostikin käy.

LEHDEN LÄHETTÄMINEN postissa ja sen painaminen on sukuseuran suurin menoerä. Siksipä toivomme, että voisitte maksaa jäsenmaksua 10€/ vuosi. Hallitus on todennut, että jatkossa voimme postittaa lehden vain niille, jotka maksavat jäsenmaksun ajallaan. Jäsenmaksu C.G. Carlssonin sukuseuralle on toki vapaaehtoinen, mutta aika on muuttunut, ja hallussamme olevat vuosittaiset tulot eivät kata lehden menoja. Ellet ole saanut tämän vuoden Värjärimestarin sanomia ja haluat sen, lähetä siitä viesti minulle sähköpostissa tai kortilla tai puhelimitse, niin laitan sen postissa sinulle 5€+ postimaksu 3€.

JÄSENMAKSU on edelleen 10€/ vuosi. Voit maksaa sen vuosittain tai kolme vuotta kerralla (30€). Käytä ensi vuoden maksuun viitenumeroa 2019 00019. Sukuseuran uusi tilin on C.G. CARLSSONIN SUKUSEURA ry, FI45 1783 3000 0274 53. Maksun tulisi olla tilillä helmikuun puoleenväliin mennessä. Siitä saamme laskettua myös painettavien lehtien määrän. Jos maksat samalla muiden maksuja, älä käytä viitenumeroa, vaan kirjoita henkilöiden nimet viestiin. SUKUTAPAAMISEMME 2019 on suunnitteilla Tammelaan, Portaan Nahkurinverstaalle la 3.8.2019. (www.nahkurionverstas.fi)

KOTISIVUT, www.cgcarlsson.fi, on kaikkien internetissä olevien käytettävissä. Siellä on luettavissa Värjärimestarin sanomat ja jäsensivulta pääset katsomaan kuvia ja lukemaan jäsenluetteloa. FACEBOOKSIVUT- ryhmät- C.G. Carlssonin sukuseura. Ryhmä on salainen, sinne voi päästä jonkun ryhmässä olevan sukulaisen kautta. Pyydä siis apua, vaikka minulta. Ryhmässä on nyt 101 jäsentä. Koska ryhmässä on vain sukulaisia tai perheen jäseniä, siellä voi kertoa asioita, jotka ovat ”sisäpiiritietoa” – vain meille kuuluvaa. Kertokaa mitä vanhaa tai vasta tapahtunutta olette kokeneet!

YHTEYSTIEDOT ovat hallituksen hallussa. Voidaksemme pitää yhteyttä teihin, pitää meidän saada teiltä lupa pitää tietonne rekisterissämme. Hallitus olettaa, että sallitte nykyisen käytännön jatkua. Mikäli joku katsoo, että hänen yhteystietonsa on poistettava rekisteristämme, pyydän ilmoittamaan siitä henkilökohtaisesti allekirjoittaneelle joko sähköpostissa, puhelimella tai postitse.

SUKUTIETOJEN JA YHTEYSTIETOJEN PÄIVITYS. Taasen pyydän teitä kertomaan, onko perhepiirissänne tapahtunut jotain, joka muuttaa hallussamme olevaa sukuluettelotietoa tai onko posti- tai sähköpostiosoite muuttunut. Tiedot siitäkin minulle sähköpostissa, kirjepostissa tai puhelimella.

C.G. Carlssonin sukuseuran nimissä leppoisaa syksyä ja alkavaa jouluaikaa toivottaa

Päivi Hannikainen, pj. – paivi.hannikainen@gmail.com – Kivirannankatu 13, 53953 Lappeenranta, p. 040 5566158

spacer

spacer

 

SUKUSEURAN TUNNUKSET

Sukuvaakuna pinssien ja viirien tilaukset:
Pinssin hinta: 6 euroa
Viirin hinta: 35 euroa
Hintoihin lisätään postituskulut.

Seuran pankkitili:
FI45 1783 3000 0274 53
Tilausosoite:
paivi.hannikainen(a)gmail.com

spacer

Kirjautuminen jäsensivustolle:

spacer

 

Toimituskunta

Yhteydenotot

Sukututkimusrekisteriseloste

    C.G.Carlssonin sukuseuran vaakuna
   

C.G.Carlssonin Sukuseura R.y.

Kivirannankatu 15

FI-53952 Lappeenranta

 

spacer