C.G.Carlssonin sukuseura

spacer

spacer

spacer

Haku:

JOULUTERVEHDYS C.G. CARLSSONIN SUKULAISILLE 2015

* Monet, monet kiitokset paljosta hyvästä! Jouluna 25.12 -45 Selma Systeri

* Monet sydämelliset kiitokset Tapaninpäivän isäntäväelle, erittäinkin maukkaasta lipeäkalasta. Rauni, Armas, Martti ja Marja Simola (1945)

* Iloinen jouluilta + sauna. Syvästi kiittäen: Saima, Kusti, Hannu, Mirja, Marja Leena (1951)

Tällaisia tervehdyksiä ja kiitoksia löytyi Hankomäen Lyylin ja Veikon vieraskirjasta vuosien takaa. Olemmeko me tallettaneet ystäviemme ja sukulaistemme kiitokset jonnekin. Hieno kapistus tuo vieraskirja. Vielä vuosikymmenien jälkeen kaikki on tallella ja minunkin luettavanani.

SUKUTAPAAMISENEN Tänä vuonna kokoonnumme kesän sijaan jo HUHTIKUUN 16. PÄIVÄNÄ RAVINTOLA KERHOLLA HYRYLÄSSÄ. Aikataulusta, ohjelmasta ja ilmoittautumisesta kerromme maaliskuun alussa ilmestyvässä Värjärimestarin sanomassa kotisivuilla.

HALLITUS Sukuseuran hallitus valmisteli keväällä Värjärimestarin Sanoman ja kesätapaamisen ja nyt syksyllä on kotisivujen valokuvat käyty läpi ja lähes kaikissa on henkilöitten nimet. Käy katsomassa osoitteessa: www.cgcarlsson.fi->Jäsensivustossa valokuvia.

VÄRJÄRIMESTARIN SANOMA Meidän yhteinen vieraskirjamme on Värjärimestarin Sanoma. Sen täyttämiseen voimme kaikki osallistua. Lokakuun kirjeessä pyysin teiltä kirjoituksia ja valokuvia lehteen tammikuun loppuun mennessä. Niitä saa lähettää välittömästikin. Ehkä nyt joulunaikaan tulee otettua lapsista kuvia joita voisi laittaa lehteen oikein galleriaksi? Muistakaa laittaa kuvien mukana myös nimet. Kuvat saamme kai laittaa sitten kotisivujen kuvien jatkokoksi.

ILMOITA LEHDESTÄ Teistä vain kymmenkunta ilmoitti, että sähköinen lehti riittää. Nyt kysyn asiaa toisin päin ja pyydän ilmoittamaan kuka toivoo saavansa paperisen lehden. Tämä tarkoittaa sitä, että ellei vuoden vaihteeseen mennessä kotisivulle ole tullut tästä viestiä, lähetämme lehden sähköisenä ja se on tietenkin luettavissa myös kotisivuilta. Sähköpostittomat saavat toki paperiversion ja saadut ilmoitukset on jo kirjattu.

KOTISIVUT Kotisivuilta www.cgcarlsson.fi saat edelleen lähetettyä muutokset ja lisäykset sukuluettelotietoihin, osoite-/sähköpostiosoitemuutokset ja muut tiedotukset tai kyselyt hallitukselle. Voit olla myös suorassa yhteydessä minuun osoitteella paivi.hannikainen@gmail.com. tai puhelimella 040 55 66 158. Näistä osoitteista saat myös sukukirjan VÄRJÄRIMESTARI CARLSSONIN SUKU (35€).

JÄSENMAKSU Olemmekohan muistaneet, että voisimme maksaa jäsenmaksun vapaaehtoisesti sukuseuran tilille C.G. Carlssonin sukuseura ry FI24 2009 1800 0050 22. Maksun voi suorittaa vuosittain 10€/vuosi tai sitten 30€/3 vuotta. Sukuseura kiittää!

Lämpimät kiitokseni hallituksen jäsenille ja teille kaikille rauhallista jouluaikaa ja onnekasta uutta vuotta 2016.

Päivi

spacer

spacer

 

SUKUSEURAN TUNNUKSET

Sukuvaakuna pinssien ja viirien tilaukset:
Pinssin hinta: 6 euroa
Viirin hinta: 35 euroa
Hintoihin lisätään postituskulut.

Seuran pankkitili:
FI45 1783 3000 0274 53
Tilausosoite:
mauri.ruotsalainen(a)gmail.com

spacer

Kirjautuminen jäsensivustolle:

spacer

 

Toimituskunta

Yhteydenotot

Sukututkimusrekisteriseloste

    C.G.Carlssonin sukuseuran vaakuna
   

C.G.Carlssonin Sukuseura R.y.

Kivirannankatu 15

FI-53952 Lappeenranta

 

spacer