C.G.Carlssonin sukuseura

spacer

spacer

spacer

Haku:

Katumajärven tapaaminen

Tervehdys Katumajärveltä 

Sukuseuran tapaaminen pidettiin Hämeenlinnassa, Katumajärven rannalla, puheenjohtajan kotitalossa. Sää suosi tapahtumaa, taivas oli pilvetön ja lämpötila huiteli hellelukemisissa. Sää houkuttelikin muutaman vierailijan kokouksen jälkeen nauttimaan Katumajärven viileydestä. 

Kaikenkaikkiaan paikalla oli noin viisikymmentä sukuseuran jäsentä. Kokoontuminen alkoi 12 aikaan, keräännyimme talon takapihalle ja tervehdimme tuttuja ja tuntemattomia sukuseuran jäseniä. Sen jälkeen Olai Baumann toivotti vieraat puheenjohtajan ominaisuudessa 
tervetulleiksi ja itse puhuin sivustosta ja sen merkityksestä. Sekä pyysin ihmisiä tulemaan mukaan sivuston päivitykseen oman sukuhaaransa osalta. 

Tämän jälkeen lounastimme ja jatkoimme toiminnan suunnittelua. Samalla keräsin yhteystietoja. Tällä hetkellä itselläni on noin 50 ihmisen sähköpostiosoitteet ja määrää tullaan kasvattamaan koko ajan. 

Lounaan jälkeen kuulimme Marc Baumannin esityksen alueen ja sen talojen historiasta. Isäntäparin talo oli rakennettu 1864 paikallisen suurtilallisen toimesta pojalleen. Ja ollut muunmuassa Risto Rytin asuintalona. Esityksen jälkeen kävimme myös tutustumassa paikallisiin 
näkymiin kiipeämällä Kappolavuoren huipulle. 

Kiipeämisen jälkeen olikin hyvä nauttia loppukahvit ja kiittää isäntäväkeä erinomaisesti järjestetystä kesätapaamisesta. 

kesäterveisin 
Nikolai Ylirotu 
Simolan sukuhaara 

P.s. Katumajärven nimi tulee siitä että paikalliset kastetut talonpojat  kävivät pesemässä saamansa kasteen pois, jotta voisivat viettää "ei-kristillistä" elämää. Kun vietti ei enää vienyt, kaduttiin ja haettiin uusi kaste. Mitähän pappi tuumi kun samat könsikkäät tulivat useamman kerran kastettavaksi. 

Nikolai

 

spacer

spacer

 

SUKUSEURAN TUNNUKSET

Sukuvaakuna pinssien ja viirien tilaukset:
Pinssin hinta: 6 euroa
Viirin hinta: 35 euroa
Hintoihin lisätään postituskulut.

Seuran pankkitili:
FI45 1783 3000 0274 53
Tilausosoite:
paivi.hannikainen(a)gmail.com

spacer

Kirjautuminen jäsensivustolle:

spacer

 

Toimituskunta

Yhteydenotot

Sukututkimusrekisteriseloste

    C.G.Carlssonin sukuseuran vaakuna
   

C.G.Carlssonin Sukuseura R.y.

Kivirannankatu 15

FI-53952 Lappeenranta

 

spacer