C.G.Carlssonin sukuseura

spacer

spacer

spacer

Haku:

CARLSSONIT KANGASALLA 9.7.2011

Kaikki oli valmiina odottamassa meitä kolmeakymmentä kesätapaamiseen ja vuosikokoukseen. Kiitokset siitä sekä Hovilan Jukalle ja Kristinalle että Pekalle ja Tarjalle, samoin jälkikasvulle. Mukavasti keskellä kylää saimme nauttia ihanasta musiikillisesta tuokiosta kirkossa ja ruumiin ravinnosta kotoisassa Ravintola Paakarissa. Jukka urkurina ja pianistina sekä laulavaiset tyttäret Leeni – Maria ja Hanni – Tuulia, saivat Kangasalan kirkon soimaan kirkkaana suvilauantaina sielua hivelevästi. Nautimme myös mahdollisuudesta osallistua Suvivirteen ja Mä oksalla ylimmällä- lauluun.

Hiljainen hetki Väinö, Lempi ja Ilkka Hovilan haudoilla Vatialan hautausmaalla, muistutti meitä siitä, että kuulumme sukuun, joka on rakentanut Suomea monella tavalla. Kiitos menneille polville hyvästä maastamme.

Maukkaan ruokailun jälkeen Jukka ja Pekka muistuttivat meitä kenen poikia he ovat laulamalla Suuri, suuri, suur on Väinö. Sitten esittäydyimme toisillemme ja iloksemme voimme todeta, että paikalla oli myös ensikertalaisia.

Vuosikokouksen aluksi muistimme Eero Nikulaa kutsumalla hänet kunniapuheenjohtajaksi. Eero on koko sukuseuran olemassa olon ajan kantanut huolta eri tavoin yhdistyksestämme. Lämpimät kiitokset Eerolle kaikesta tähän asti tehdystä. Sinua tarvitaan yhä edelleen!

Muistimme myös hiljaisella hetkellä toukokuun alussa poisnukkunutta Irmeli Tolosta, joka oli alusta lähtien kantava voima sukuseurassa sihteerinä. Kiitokset sinulle Irmeli.

Vuosikokouksessa valittiin uusi hallitus, jonka yhteystiedot toimitamme kaikille. Puheenjohtaja vaihtui ja Olli Baumann siirtyi hallituksen jäseneksi. Kiitokset Ollille menneistä kahdesta puheenjohtajakaudesta ja intoa muihin tehtäviin sukuseurassa.

Erityistä huolta aiheuttaa kirjaprojekti. Kokouksessa todettiin, että joudumme muuttamaan suunniteltua toimittamistapaa ja siitä päätämme tarkemmin nyt syksyllä. Kirjaa varten toivomme, että te sukuseuralaiset maksaisitte vuosikokouksen päättämän vapaaehtoisen jäsenmaksun 10€/vuosi/ perhekunta. Kätevintä on maksaa maksu kerralla kolmelta vuodelta eli nyt 30€ ja seuraavan kerran vasta vuoden 2013 vuosikokouksen jälkeen. Tilin numero on FI24 2009 1800 0050 22 – C.G.Carlssonin sukuseura ry – viitenumero 110

Vielä haluan kiittää erityisesti Ilma, Matti, Nikolai ja Jeremias Ylirotua, jotka ovat toimittaneet Värjärimestarin Sanoman taas kerran. Kukaan meistä ei voi ymmärtää sitä työmäärää, jonka he ovat tehneet yhteiseksi hyväksemme. KIITOS!

Värikästä alkavaa syksyä kaikille sukuseuran jäsenille.

Pidetään yhteyksiä!

Päivi Hannikainen, sukuseuran puheenjohtaja

spacer

spacer

 

SUKUSEURAN TUNNUKSET

Sukuvaakuna pinssien ja viirien tilaukset:
Pinssin hinta: 6 euroa
Viirin hinta: 35 euroa
Hintoihin lisätään postituskulut.

Seuran pankkitili:
FI45 1783 3000 0274 53
Tilausosoite:
paivi.hannikainen(a)gmail.com

spacer

Kirjautuminen jäsensivustolle:

spacer

 

Toimituskunta

Yhteydenotot

Sukututkimusrekisteriseloste

    C.G.Carlssonin sukuseuran vaakuna
   

C.G.Carlssonin Sukuseura R.y.

Kivirannankatu 15

FI-53952 Lappeenranta

 

spacer