C.G.Carlssonin sukuseura

spacer

spacer

spacer

Haku:

SUKUKIRJA SAATAVILLA

Haaveemme, saada C.G. Carlssonin sukuseuran kirja painetuksi, on toteutunut. Kirjan ensimmäinen painos oli ensimmäistä kertaa saatavilla 2013 kesätapaamisessamme, joka pidettiin 15.6.2013 Forssassa ravintola Vanha Värjärissä, joka on vanhan puuvillatehtaan alueella.

Kirja sisältää tarinoita esi-isästämme ja -äidistämme Carl Gustaf ja Karoliina Carlssonista sekä ajasta, jolloin Carl Gustaf tuli Suomeen Ruotsista ja sukuseuran 20-vuotisesta toiminnasta. Pääpaino on kuitenkin Carlssonin perheen jälkeläisten elämässä eri puolella Suomea.

Kirja on kirjoitettu omin voimin. Kirjoituksista osa on poimittu kirjan juurena olleista Värjärimestarin Sanomista. Kirjaa on täydennetty tarinoilla niin, että ainakin 2-3 sukupolvea värjärimestarin jälkeläisistä tulisi tallennetuksi. Lisäksi kirjassa on suvun kaikki tiedossa olevat suvun jäsenien ja puolisoiden nimet sukutaulukoissa sukuhaaroittain.

Kirjoituksia ovat tehneet kunkin sukuhaaran jäsenet ja he ovat parhaan kykynsä mukaan pyrkineet tallettamaan tietojaan ja muistojaan menneistä polvista nykyisille ja tuleville jälkeläisille. Kirjoittajia on kaikkiaan kolmisenkymmentä. Kirjassa on lähes 300 konekirjoitussivua tekstiä ja kuvat päälle. Valokuvia on saatu suoraan jäseniltä ja osa on sukuseuralle aikaisemmin skannatuista kuvista.

Lue lisää sukukirjan syntyvaiheista.

KIRJATILAUKSET

Kirjan hinta on 30 €. Jos haluat kirjat postitse, lisätään hintaan postituskulut (+5 €). Tällöin tulee ilmoittaa postitusosoite.

Kirjan voi tilata sähköpostilla osoitteesta: kotisivuilla olevalla lomakkeella tai puhelimella numeroista: Päivi H.p. 040 55 66158 tai Virve Nikulalta p. 0400 414412.

Maksut maksetaan sukuseuran tilille: FI 24 2009 1800 0050 22. Merkitse tiedonantoja kohtaan tilaajan nimi ja ”Kirjamaksu”.

NYT ON SOPIVA AIKA OSALLISTUA SUKUSEURAN TOIMINTAAN TILAAMALLA KIRJA JÄLKELÄISILLE JA ITSELLE!

Sukukirjan toimituskunta: Päivi Hannikainen päätoimittaja, avustajina Marja-Liisa Manner ja Aarre Tuomisto.

 

Lämpimin terveisin

Sukuseuran hallitus

 

spacer

spacer

 

SUKUSEURAN TUNNUKSET

Sukuvaakuna pinssien ja viirien tilaukset:
Pinssin hinta: 6 euroa
Viirin hinta: 35 euroa
Hintoihin lisätään postituskulut.

Seuran pankkitili:
FI45 1783 3000 0274 53
Tilausosoite:
paivi.hannikainen(a)gmail.com

spacer

Kirjautuminen jäsensivustolle:

spacer

 

Toimituskunta

Yhteydenotot

Sukututkimusrekisteriseloste

    C.G.Carlssonin sukuseuran vaakuna
   

C.G.Carlssonin Sukuseura R.y.

Kivirannankatu 15

FI-53952 Lappeenranta

 

spacer