C.G.Carlssonin sukuseura

spacer

spacer

spacer

Haku:

TERVEHDYS SYKSYISESTÄ HÄMEENLINNASTA

C.G. Carlssonin sukuseuran hallitus kokoontui lauantaina 11.10.2008 kahdeksan henkilön joukolla värikylläiseen kaupunkiin, jonka keskustassa, aivan kirkon kupeella on Olli Baumannin isännöimä Piparkakkutalo niminen ravintola. Olli tutustutti meidät tiloihin, jotka ovat olleet viime vuosisadan alussa Edelfeltin perheen käytössä ja 80-luvulta lähtien ravintolana. Ennen asioiden hoitamista söimme herkullista ruokaa- kanaa ja kalaa- ja päälle piparkakkujäätelöä kahvin kera. Kannattaa toistenkin kokeilla Hämeenlinnassa käydessä! 

VÄRJÄRIMESTARIN SANOMAT
Varsinaisessa ’kokouksessa’ pääasiana oli keväällä ilmestyvään lehteen liittyvät asiat. 
Ilma Ylirotu oli kerännyt mahdollisia jutun aiheita joiltakin henkilöiltä, mutta kaikki mieleen tulevat sukujen ja perheiden tai henkilötarinat ja tapahtumat ovat kovin tervetulleita. Niitä käytettäisiin sekä Värjärimestarin sanomiin että myöhemmin ajatuksissa olevaan Sukukirjaan.
Lehteen ja kuva-arkistoon kaivataan sekä vanhoja että tämän päivän valokuvia.

MATERIAALIA LEHTEEN
Lehden tekijät odottavat materiaalia tammikuun loppuun mennessä. Niitä voi lähettää tietenkin kaiken aikaa -vaikka tänään osoitteeseen Ilma Ylirotu Albertink.1, 03100 Nummela ja sähköpostilla osoitteeseen ilmatti@mpoli.fi

PIKKU UUTISIA
Toimituskunta toivoo tietoja ns. Pikku Uutisiin. Voisimme kertoa kaikille esimerkiksi, että meidän mummu täytti 90v ja sukua oli juhlissa 95 henkilöä tai meidän Kalle sai kaksoset tai olemme olleet naimisissa 40v ym. ym. Kaikkea kuvilla tai ilman.

VALOKUVAT
Jotta vanhat kuvat tulisivat mahdollisimman monen sukulaisen nähtäväksi, kokouksessa tuli esille sellainenkin ajatus, että serkukset kokoontuisivat ja keräisivät omista valokuvistaan ’historiikin’. Siitä löytyisivät isovanhemmat ja vielä heidänkin vanhempansa niin pitkälle kuin mahdollista. Tänä päivänä ei vanhojen kuvien kopioiminen ole enää kovin suuri juttu. Niissä hommissa auttaisivat varmasti nuoremmatkin ja taitavammat perheenjäsenet. Ongelma on tietenkin se, että omat kuvat olisi ensin saatava järjestykseen. Mitäs jos ottaisimme tavoitteeksi järjestellä omat kuvat tämän talven aikana ja sitten pitää kesällä se serkkutapaaminen. Kerätty materiaali olisi hienoa sukuseurallekin.

KESÄTAPAAMINEN oli myös esityslistalla. Yritämme löytää sopivan paikan lauantaiksi 4.7.09 Viimeistään Värjärimestarin sanomissa löytyvät tarkat tiedot tapaamisesta.

SÄHKÖPOSTIOSOITTEET
Hallituksessa kaipaillaan lisää sähköpostiosoitteita, jotta voisimme olla helpommin yhteydessä toisiimme vuoden aikana. Samalla voisimme ’säästää’ postikuluja. Irmeli Tolonen kirjaa yhteystiedot sukuseuran tietoihin. Hänelle saisi lähettää myös OSOITTEEN MUUTOKSET ja UUSIEN SUKULAISTEN NIMET ja tiedot POISNUKKUNEISTAKIN.
Sukuseuran sivuilla on suorakin y h t e y d e n o t t o mahdollisuus. Sinne vaan korjaukset ja lisäykset perheen tietoihin.

SUKUSEURAN SIVUT netissä osoitteessa www.metropoli.fi/cgc ovat tarkoitetut yhteiseen käyttöön. Siellä on keskustelupalstakin jota ei vielä ole opittu käyttämään. Rohkeasti kertomaan kuulumisia tutuille ja tuntemattomille sukulaisille tai tarkistamaan tietoja hämäristä muistikuvista, jotka liittyvät yhteisiin tapaamisiin tai kerrottuihin tarinoihin.TÄRKEITÄ OSOITTEITA:
Sukuseura osoitteessa www.metropoli.fi/cgc

Irmeli Tolonen irmeli.tolonen (at) kolumbus.fi

Ilma Ylirotu ilmatti (at) mpoli.fi

Puheenjohtaja: olai.baumann (at) gmail.com

KunniaPJ eero.nikula (at) luukku.comTerveisiä kaikille serkuille ja erityisesti kaikille 28 pikkuserkulle, joista jonkun tunnenkin.

Tämän kirjoitteli 18.10.2008 Lappeenrannan syyshämärissä

Päivi Hannikainen
paivi.hannikainen (at) gmail.com

 

spacer

spacer

 

SUKUSEURAN TUNNUKSET

Sukuvaakuna pinssien ja viirien tilaukset:
Pinssin hinta: 6 euroa
Viirin hinta: 35 euroa
Hintoihin lisätään postituskulut.

Seuran pankkitili:
FI45 1783 3000 0274 53
Tilausosoite:
paivi.hannikainen(a)gmail.com

spacer

Kirjautuminen jäsensivustolle:

spacer

 

Toimituskunta

Yhteydenotot

Sukututkimusrekisteriseloste

    C.G.Carlssonin sukuseuran vaakuna
   

C.G.Carlssonin Sukuseura R.y.

Kivirannankatu 15

FI-53952 Lappeenranta

 

spacer