C.G.Carlssonin sukuseura

spacer

spacer

spacer

Haku:

Toimintasuunnitelma 2011-13

Sukuseuran tarkoitus on suvun perinteiden vaaliminen ja yhteenkuuluvaisuuden lisääminen.

Sukukirjan aikaansaaminen vuonna 2012 tulee olla päämääränä, jonka vuoksi tietojen kokoaminen ja sukuluettelon ajan tasalla pitäminen on erikoisen tärkeää. Värjärimestarin Sanoma on ollut hyvä välivaihe keräämään esseitä, joita voidaan käyttää hyväksi kirjan toimittamisen yhteydessä. Valokuvat ovat myös erittäin tärkeitä. Matti Ylirotu on kerännyt suvun arkistoon käytettävissä olevat kuvat. Lisäkuvia on tarkoitus edelleen kerätä aktiivisesti. Arkipäivän valokuvia tarvittaisiin.

Tarkoituksena on kerätä mahdollisimman paljon suvun sähköpostiosoitteita yhteydenpitoa helpottamaan ja postituskuluja vähentämään.  Lehden lähettäminen postitse pyritään jatkossa rajoittamaan vain sellaisille jäsenille, joilla ei ole mahdollisuuttaa käyttää internetiä ja sähköpostia. 

Sukuseuran nettisivuille jatketaan edelleen tietojen päivittämistä.  Sivujen osoite tulee syksyllä 2011 muuttumaan ja samalla pyritään jäsentiedotus hoitamaan sivujen ja sähköpostin kautta mahdollisimman laajasti. 

Sukuseura kokoontuu sääntömääräisesti vuosikokoukseen joka kolmas vuosi, eli seuraavan kerran 2014, elleivät jäsenet sitä erikseen aikaisemmin pyydä. Seuran hallitus ja sen  mahdollisesti valitsemat toimikunnat kokoontuvat tarpeen mukaan.

Kesäisin järjestetään retki tai kesäjuhla, joiden ajasta ja paikasta hallitus päättää, kuten muistakin suvun yhteisistä tapaamisista.

 

spacer

spacer

 

SUKUSEURAN TUNNUKSET

Sukuvaakuna pinssien ja viirien tilaukset:
Pinssin hinta: 6 euroa
Viirin hinta: 35 euroa
Hintoihin lisätään postituskulut.

Seuran pankkitili:
FI45 1783 3000 0274 53
Tilausosoite:
paivi.hannikainen(a)gmail.com

spacer

Kirjautuminen jäsensivustolle:

spacer

 

Toimituskunta

Yhteydenotot

Sukututkimusrekisteriseloste

    C.G.Carlssonin sukuseuran vaakuna
   

C.G.Carlssonin Sukuseura R.y.

Kivirannankatu 15

FI-53952 Lappeenranta

 

spacer